Eilisen iltasyömättömyyden jälkeen heikotus oli aika vahva kun aamulla hoippui alakertaan. Ei kun kahden munan kokkeli ja kuppi teetä nassuun. Ja tuo kokkeli sisältää suuripiirtein sen 170kcal. Edelleenkin heikotti. Noh reippaana tyttönä lähdin juoksulenkille, joka muuten onnistui. Matkaa tuli ehkä se 3,5km, ja koko matka juosten! Yllättäen kun tulin sisälle niin heikotti vieläkin. No sain kammettua huoneeseeni ja tein vatsat. Sitten vaa’an kautta suihkuun. Edelleenkin 60kg. No minulla on vasta 1,5 rääkkipäivää takana. Mutta silti, petyin.. No, vois oikeastaan käydä vaan viikoittain puntarilla. Ja se digivaaka on must hommata. Suihkusta tultaessa oli kaamea nälkä. Jotain aivan järkyttävää. Ja kello oli 11:37 niin hienosti menee. Kaikki itsehillintä pelissä sain pidättäydyttyä kahvissa jossa loraus rasvatonta maitoa. Silti possu olo kun maha nesteitä täynnä ja pullottaa niin namisti. No tulin huoneeseen, puin päälle. Ja kun kofeiini alkoi vaikuttaa ja sain heikotuksen vähemmälle, niin tuli ihanan vahva olo.

Mä pystyn tähän. Ruoka EI kontrolloi mua. Minusta tulee laiha. Ruumiini on temppelini. Haluun sen digitaalivaa’an!  56 kg. Tuo lukema kun pamahtaa vaakaan niin on yksi iloisempi tyttö maailmassa

Tänä iltana, haluan nukahtaa hymyillen kun on taas onnistunut päivä takana, maha melko tyhjänä ja sit päivän vois päättää sarjaan vatsalihaksia : )