Noniin, vaaka on kaveri. 60kg. Kerpele.

 

Ensimmäinen välitavoite on 56kg, ja lopullinen on tuo 54kg. Tää vaatii itsekuria, ja sitä ajattelin myös harjoittaa. GI periaatteella, hiilarit minimissä, ei turhaa napostelua, pieniä annoskokoja, suunniteltuja päivän kokonaisuuksia, ei iltamässäilyä. Kun tulee halu vetää 3 suklaalevyä putkeen, niin sitten kone auki ja thinspot pyörimään. Siivoa, lue kemiaa, tee vatsoja, kirjoittele tänne. Mitä tahansa muuta paitsi mätä kaloreita, juo teetä, juo vettä, pese hampaat, syö purkkaa. Mun on vaan opeteltava pois tosta et makeeta vetää tavan vuoks melko säännöllisesti.

Minä tulen onnistumaan tässä, en retkahda. Tää on musta kiinni, itse olen se, joka tän laihtumisen määrää.

Uiuui, lenkkeily on kivaa. Tänään ei onnistunut kylläkään 8( tai siis alku meni hyvin, mutta siihen se tyssähti. loppumatka meni sitten reippaasti kävellen vaan, mutta ehkä tää tästä. Aina ei voi lenkkikään onnata täysillä. Kun tulin sisälle tein vatsoja, vihdoinkin oon löytäny mulle sopivan liikkeen jolla treenata. sellasen joita on kiva ja helppo tehä, mut joka todella tuntuu just siinä missä pitääkin. ah nomnom <3 Syksyllä haluun mennä kuntonyrkkeily tai bodypumppiin. Niin menenkin. Ja tää lenkkeily saa luvan olla säännöllistä, myös sillon kun koulut alkaa.

 Tän päivän ruokailut on mennyt kivasti, ja oikeestaan eilisenkin. Noh eilen aamiaiseks munakokkelia ja teetä, kuten myös tänään. Eilen päiväruoaks munakas ja vettä, Illalla sit filee kananrintaa ja vähän vihanneksia. Ja sit persikka. Siinä oli kaikki mitä uppos, kivan vähän ja illalla oli ihanasti nälkä <3

Tänään aamulla kokkelia, teetä ja pari siivua tomaattia.Sit mustikoita vähän. Kuppi kahvia jossa loraus maitoa. Sit lenkin jälkeen kreikkalaista jogurttia 140g (170kcal) ja persikka. Iltaruoaksi 2 ruokalusikallista pakastevihanneksia, pieni pihvi ja teelusikallinen fetakastiketta. Ja sit ei mtn muuta tänään. Oh yeah, tää lähtee kivasti käyntiin. Nyt ettimään thinspoa ^^ tänne taas parin päivän päästä et miten menee.

 

ps. haluun ostaa digitaalisen vaa'an josta voi seurata et miten menee. Ens kerran ku oon ajokoulua ni ostan! :)