Heipähei. Nyt on joulukuu ja mitäs mulle. Mustaa, jossa esiintyy valopilkkuja harvakseltaan. Mut syöminen taas kondikseen hitto soikoon. Tavote edelleen se 54kg näin aluks, eka ( ja vielä saavuttamaton) välitavote 56kg. Nykyinen 58,6kg...yhyy täs pari päivää taas saanu sitä hyvää oloa oikeesta lähteestä eli nälästä. Hömm heikotus ollu valtavaa joten kuntoilu jääny hyötyliikuntaan ja pitkiin hankilenkkeihin. Pakko taas tsempata ees vatsalihasten kanssa, ja käsipainot pitäis taas kaivaa aktiivikäyttöön.

Syöminen ömm mielenkiintoista, menee ja tulee myös menemään ihan tilannekohtaisesti...koska kotona vahdataan sairaalloisesti että syön ni laihdutus tulee olemaan salailun taidonnäyte. Mut joulu, voi elämän hempenet sentään. Itkettää jo valmiiks suklaan määrä ja muun makeen mössön määrä, sitä kun ei voi syöttää koiralle tms. Mut täs on pari viikkoo aikaa viel, joka on loistavaa ja saa luvan riittää nyt ainaki tuohon 56kg. Avainsanat jouluna tulee olemaan kohtuus, vain pakollisen syöminen ku muut paikalla (silloinki valkkaa mahdollisimman kevyttä) ja hitonmoinen liikkuminen.

Musiikista sen verran että Jeffree Star on mielenkiintoinen heppu.

Koirasta sen verran että tuossa se makaa tuitui mussukka.

Filosofiasta sen verran et elämässä ei oo mtn järkeä ja omani oon saanu todella upeasti sotkettua. Tulevaisuus pelottaa, nykyisyys ahdistaa. Onneks mulla on tuo yks rinnalla, mut sitäkin käy sääliks ku gf nyt on mitä on.